Arhīvs

24.08.2016.

Savai skolai

Milzīgs paldies visiem skolas atbalstītājiem, kas palīdzēja mums savākt Maxima veikalos 22000 izsniegtās uzlīmes, lai izglītības atbalsta programmā Savai skolai mēs varētu sev iegūt daudzas noderīgas mantas.


Katram audzinātājam tiek papīru komplekts, kur ir zīmēšanas papīrs, krāsainais papīrs un rakstāmlietu komplekts, kur ietilpst gan krītiņi, gan flomasteri, gan zīmuļi klases darba organizēšanai.

Sākumskolas klasēm sporta aktivitāšu organizēšanai tiek uzticēts sporta inventāra komplekts, kurā ir barjeras un konusi, savukārt pagarinātās dienas grupas bērni varēs spēlēties ar lieliem konstruktora klučiem.

Pēc skolēnu un zēnu mājturības un tehnoloģiju skolotāja lūguma 001. kabinetā tiek uzstādīts magnetafons, lai turpmāk, praktiskos darbus veicot, var klausīties mūziku.

Skolas materiālā bāze ir papildināta ar portatīvo datoru, printeri un fotoaparātu, ko varēs izmantot skolotāji dažādu pasākumu dokumentēšanai.

Par īpašu intereses izrādīšanu uzlīmju vākšanā 2.b klase iegūst globusu, lai varētu ceļot ar klasi pa pasauli un 2.a klase -  Latvijas dabas karti .

Pirmsskolas grupiņa par savām savāktajām uzlīmēm izteica vēlmi iegūt printeri. Viņiem tiek arī kinētiskās smiltis.

Olaines sākumskola par savām sakrātajām uzlīmēm izvēlējās iegūt fotoaparātu un kinētiskās smiltis.

Paldies veikalam Maxima par šāda veida akciju, kur sabiedrība varēja iesaistīties un padarīt skolas ikdienu krāsaināku.

 

Pievienot komentāru

Jūsu vārds:
Komentārs:
  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Attēlā redzamais kods: