Arhīvs

Skolēni gūst panākumus līnijdeju olimpiādē

Piektajā Latvijas līnijdejotāju olimpiādē piedalījās 121 individuālais dejotājs un 36 komandas/grupas, kas pārstāvēja Latviju un Lietuvu ļoti daudzās deju disciplīnās divu dienu garumā (š.g. 8. un 9.aprīlī). Arī Olaines sākumskolas ritmikas apvienotā komanda piedalījās šajā olimpiādē startējot gan kā komanda, gan arī 4 grupas dalībnieki izmēģināja spēkus individuālajos startos.


Sacensību tiesneši pārstāvēja dažādas valstis: Guyton Mundy (Florida, ASV), Javier Rodriguez (Spānija), Gintare Kirklyte (Lietuva), Neringa Kirkliene (Lietuva), Barbara Seelt (Nīderlande), Johannes Nijhuis (Nīderlande).

Mūsu komanda “Little Rainbow” ieguva 1.vietu (junioru vecuma grupā), duets “MarKri” ieguva 5.vietu, Kristiāna Kristija individuālajās sacensībās 20 cilvēku konkurencē Social divīzijā ieguva godalgoto 4.vietu (tikai 1 punkts šķīra no 3.vietas un 2 punkti no 2.vietas), Mareks Krustiņš individuālajās sacensībās Social divīzijā ieguva 1.vietu, mūsu skolas topošais audzēknis Adrians Zemturis mazuļu divīzijā ieguva 1.vietu. Arī deju ritmikas skolotāja Aina Vētra - Zemture startēja individuāli un Newcamer divīzijā izcīnīja 1.vietu.

Bērniem bija iespēja piedalīties meistarklasēs, kuras vadīja Guyton Mundy, Javier Rodriguez, Barbara Seelt.

Liels paldies Olaines domei par sniegto iespēju bērniem apgūt dejotprasmi deju ritmikas nodarbībās, kā arī par finansiālo atbalstu dalībmaksas segšanā.

Deju ritmikas skolotāja Olaines sākumskolā Aina Vētra-Zemture.