Citi sasniegumi

Starptautisko mācību priekšmetu olimpiāžu dalībnieku sveikšana

2019.gada 4.oktobrī Rīgas pilī Valsts prezidents Egils Levits sveica starptautisko mācību priekšmetu olimpiāžu dalībniekus un viņu skolotājus par izciliem sasniegumiem pasaules mērogā.


2019.gadā no maija  līdz augustam Latvijas skolēni piedalījās astoņās starptautiskās mācību priekšmetu olimpiādēs pasaules mērogā filozofijā, fizikā, matemātikā, bioloģijā, ķīmijā, ekonomikā, ģeogrāfijā, informātikā. Valsts prezidents teica: “Es esmu ļoti priecīgs un pateicīgs visiem skolēniem un skolotājiem, kuri ir guvuši panākumus, kas nav nejauši un kas ir zināšanu rezultāts. Es augsti novērtēju mūsu izglītības sistēmu, kas ir spējusi radīt panākumus, un es vēlu jums, visiem līdzdalībniekiem, labus panākumus turpmāk – gan skolās, gan ārpus skolas, gan pēc skolas.”
Apsveikumu saņēma arī Olaines 1.vidusskolas absolvents Kārlis Eiduks, kurš spējis jau otro gadu pēc kārtas Starptautiskajā ekonomikas olimpiādē iegūt bronzas godalgu. Sveicam ekonomikas skolotāju Brigitu Eltermani – mēs lepojamies ar Jums abiem!

Direktora vietniece mācību darbā E.Kalnbērza