Pasākumi/Aktivitātes

31.05.2017.

Skolēnu radošo darbu grāmatas “Olainei” atklāšanas svētki

2017. gada 25. maijā mūsu skolas skaistajā bibliotēkā notika ne mazāk skaists pasākums – mūsu skolas skolēnu radošo darbu grāmatas “Olainei” atklāšanas svētki.


Sirsnīgi pateicamies visiem pasākuma viesiem, ka pagodinājāt mūs ar savu klātbūtni šajā priecīgajā notikumā.

Mūsu pilsētai šis ir ļoti nozīmīgs gads – jubilejas gads. 50 gadi pilsētai ir bērnības un pusaudža, varbūt jaunības gadi, tādēļ, domājot par dāvanu savai pilsētai, izvēlējāmies radīt ko nedaudz bērnišķīgu, ko nedaudz delverīgu, ko nedaudz pretrunīgu – tādu, kādi esam mēs paši – jaunie olainieši. Šī grāmata tapa ar mērķi dot mūsu novadam šajos svētkos kaut ko paliekošu un skaistu, kas ir kā apliecinājums, ka ikviens no mums šo vietu izjūt, ir ar to saistīts un lepojas sevi saukt par olainieti. Grāmatā apkopoti Olaines 1. vidusskolas skolēnu radošie darbi gan vizuālā, gan literārā formātā.

Vēlamies pateikt paldies Olaines novada domei par finansiālu atbalstu, jo projekts tika īstenots jauniešu projektu konkursa ietvaros, milzīgs paldies mūsu skolas vizuālās mākslas skolotājam un literatūras skolotājiem, kuri, atbalstot šo ideju, ieguldīja savu laiku un darbu, rosinot skolēnus radīt ko īpašu, vērtējot darbus, veicot atlasi. Tāpat paldies mūsu skolas bibliotekārei Aijai Jankavai. Paldies teātra pulciņam, mūziķēm Kristai un Kristīnei  un, protams, vislielākais paldies visiem radošo darbu autoriem, kuri iesaistījās un radīja šos darbus.

Bibliotēkas otrajā stāvā ir izveidota izstāde ar skolēnu zīmējumiem, kuri iekļauti grāmatā, tāpēc aicinām ikvienu, kas to vēl nav apskatījuši, doties un aplūkot.

Projekta veidotājas: skolotāja Inga Laipniece un 10.b klases skolniece Alise Melne

 

 

Pievienot komentāru

Jūsu vārds:
Komentārs:
  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Attēlā redzamais kods: