Pasākumi/Aktivitātes

14.09.2016.

Klusuma un apzinātības nodarbības 1.klases bērniem

12. septembrī notika pirmā “Klusuma un apzinātības nodarbība” sešu nodarbību ciklā. Nodarbības tiek organizētas 1. klases skolēniem, kuriem vecāki izteica vēlēšanos šādas nodarbības apmeklēt.


Mēs bieži lūdzam mūsu bērniem pievērst uzmanību, būt vērīgiem un pacietīgiem, jo tas taču ir tik svarīgi! Spēja koncentrēties, iedziļināties, vadīt savu uzmanību ir ļoti būtiska, lai mūsu bērni būtu sekmīgi gan mācībās, gan vēlāk kļūstot pieaugušiem. Taču kā to darīt? Kā spēt būt uzmanīgiem, vērīgiem un pacietīgiem, kad apkārtējā pasaule kļūst arvien ātrāka, skaļāka, nepacietīgāka? Kā trenēt savu uzmanību, neaizdomāties, neaizsapņoties, bet būt pilnībā klātesošiem tajā ko tie dara?

Klusuma un apzinātības vingrinājumi aicinās bērnus apstāties, sajust sevi, savu ķermeni, savas izjūtas, emocijas. Nomierināties. Sākt pievērst uzmanību apkārt notiekošajam.

Jolanta Briede

1. klašu skolēniem noslēdzies klusuma un apzinātības nodarbību cikls. Sešas pirmdienas (12.09.-17.10) stundu garās nodarbībās skolēni mācījās, kā būt uzmanīgiem, vērīgiem un pacietīgiem, kā trenēt savu uzmanību, neaizdomāties, neaizsapņoties, bet būt klātesošiem tajā, ko darām.

Priecājamies par jaukajām tikšanās reizēm ar Klusuma skolas skolotājiem Ivo un Inesi Strantēm. Sakām sirsnīgu paldies Olaines ģimeņu biedrības "Pumpurs" vadītājai Jolantai Briedei par iniciatīvu un pasākuma organizēšanu.

1. klašu audzinātājas

 

 

Pievienot komentāru

Jūsu vārds:
Komentārs:
  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Attēlā redzamais kods: