Pasākumi/Aktivitātes

18.02.2016.

Jaunrades deju konkurss „Mēs un deja”

12. februārī Olaines 1. vidusskolas jauniešu deju kolektīvs "Dzērve" devās uz Ogri, kur notika Jaunrades deju konkurss "Mēs un deja".


Šim konkursam 75 jaundejas bija pieteikuši 35 horeogrāfi. Tās izpildīja 55 dažāda vecuma bērnu deju grupas no 31 izglītības iestādes. Kopā ap 1200 dejotāju no Lauberes, Lielvārdes, Ogres, Baldones, Ikšķiles, Limbažiem, Jelgavas, Cēsīm, Ķeipenes, Ludzas, Smiltenes, Ventspils, Dobeles, Gardenes, Olaines un Rīgas.

Mēs šajā konkursā braucām atrādīt divas dejas, kuru horeogrāfs ir Juris Gogulis, mūsu pašu deju skolotājs! Mēs dejojām: "Gāju meitas lūkoties" un "Divi dienas mežā gāju". Otrā deja ieguva godalgoto 3. vietu konkursā starp vidusskolas grupām, kas nozīmē, ka, iespējams, šo deju kādu dienu arī redzēsim lielajos deju svētkos uz laukuma.

Gūtā pieredze bija ļoti interesanta. Redzējām daudz jaunas dejas no jauniem horeogrāfiem, kā arī jaunas dejas no pieredzes bagātiem horeogrāfiem, kur daudzas bija patiesi labas. Bija ļoti liels gandarījums piedalīties šajā konkursā ar Jura Goguļa dejām!

JDK „Dzērve”

 

Pievienot komentāru

Jūsu vārds:
Komentārs:
  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Attēlā redzamais kods: