Arhīvs

9.10.2018.

Aicinājums palīdzēt!

Ugunsgrēks nopostījis četru mūsu skolēnu mājas.


Ritas Ķepures un Agneses Dāves ģimeņu aicinājums palīdzēt!
2018. gada 1. oktobrī trīs Olaines novada daudzbērnu ģimenes, kuras dzīvoja mājā “Pērles” (ciemā “Blijas”, Olaines pagastā, Olaines novadā), piemeklēja nelaime. Ugunsgrēks nopostīja šo ģimeņu māju. Cilvēki nav cietuši fiziski, taču ir nonākuši ļoti sarežģītā dzīves situācijā.

Uz doto brīdi Ritas Ķepures ģimene ir atradusi pagaidu vietu dzīvošanai. Rita vēršas pie līdzcilvēkiem ar lūgumu sniegt finansiālo palīdzību, lai varētu tikt galā ar izveidojušos situāciju un atjaunotu dzīvojamo māju “Pērles”. Palīdzēt šai ģimenei var pārskaitot finanšu līdzekļus uz Ritas Ķepures kontu LV25HABA0551034685021 ar norādi “dāvinājums Ritai Ķepurei”. 

Finansiālo palīdzību Ritas Ķepures ģimenei organizē arī labdarības fonds “Pēc ugunsgrēka” un aicina palīdzēt ģimenei, zvanot pa tālruni 90067088. Viens zvans maksās vienu 1,42 eiro.
Agneses Dāves ģimene kā pagaidu dzīvojamo platību izvēlējusies angļu mājiņu (vagoniņu), taču lai trīs bērnu ģimene varētu tajā pilnvērtīgi dzīvot arī ziemā, to nepieciešams nosiltināt. Līdz ar to Agnese vēršas ar lūgumu sniegt palīdzību, nodrošinot siltināšanas materiālus (akmens vati, putuplastu u.c.) vai piedāvājot cita veida palīdzību, lai arī Agneses ģimenei būtu vieta dzīvošanai. Agneses kontakttālrunis 25279396. Palīdzēt šai ģimenei var arī pārskaitot finanšu līdzekļus uz Agneses Dāves kontu LV17HABA0551032734495 ar norādi “dāvinājums Agnesei Dāvei”.
 

Sociālo un mantisko palīdzību pašvaldībā organizē p/a “Olaines sociālais dienests” (Zemgales iela 33, 2.stāvs). Kontaktinformācija: t.67146052, e-pasts: soc.dienests@olaine.lv.

Informācija pārpublicēta no Olaines pašvaldības mājas lapas www.olaine.lv

 

Pievienot komentāru

Jūsu vārds:
Komentārs:
  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Attēlā redzamais kods: