Aktualitātes

Draudzīgā Aicinājuma fonda apbalvojums

2020.gada 28.janvārī Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijā tika apbalvoti Latvijas izcilākie skolu absolventi, viņu skolotāji, augstskolu mācībspēki, sabiedriskie darbinieki, mecenāti un mediju pārstāvji-tika pasniegta Draudzīgā Aicinājuma fonda medaļa un Goda diploms.


Kopā ar vairāku ģimnāziju absolventiem nominācijā Absolvents apbalvojumu par izciliem sasniegumiem starptautiskajā ekonomikas olimpiādē, 2019.gadā izcīnot bronzas medaļu, saņēma arī mūsu skolas absolvents Kārlis Eiduks, kurš veiksmīgi uzsācis studijas Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā. Pagājušajā gadā šādu apbalvojumu saņēma absolvents Vairis Stramkalis un ekonomikas skolotāja Brigita Eltermane, kura arī šogad piedalījās pasākumā un sveica Kārli.

Apsveicam un lepojamies ar mūsu izcilniekiem-Kārli Eiduku un skolotāju Brigitu Eltermani!

Apbalvoto vidū bija arī vēsturiskās kino drāmas “Dvēseļu putenis” režisors un producents Dzintars Dreibergs -par latviešu tautas pašapziņai un vēsturiskajai atmiņai nozīmīga literāra darba iemūžināšanu filmā “Dvēseļu putenis” un galvenās lomas atveidotājs – Kuldīgas vidusskolas 12.klases skolnieks – Oto Brantevics saņēmis apbalvojumu par spilgtu galvenā varoņa atveidojumu vēsturiskajā kinodrāmā “Dvēseļu putenis”.